Domaći med Antolčić

OPG Tomislav Antočić iz Velike Gorice sebe ima tradiciju dugu čak 84 godina. U ponudi imaju široku paletu proizvoda od meda, te uvijek vode računa da sa pčelama postupaju na nježan, samoodrživ način i s puno poštovanja prema njima i prema prirodi koja nas okružuje. Smatraju da će uz prirodni način pčelarenja pčele biti vitalnije i zdravije kao i njihovi proizvodi, te poručuju: Prirodni domaći med i čista priroda su nešto što želimo ostaviti našoj djeci i unucima.

medcvjetniantolcic

Cvjetni med

Mješavina svih vrsta cvijeća s livada u Turopoljskom lugu i obala rijeke Odre. Bogat mineralima, tamnije boje.
Preporuča se za razne pripravke za poboljšanje imuniteta i kod spriječavanja alergija na biljke jer sadrži sve vrste peludi koje postoje u Turopolju.

900 grama                   50 kn
450 grama                   27 kn

Medenjaci

Medenjaci

Domaći medenjaci napravljeni po tradicionalnom prabakinom receptu, s medom od kestena.

12 kn

ledeni_Med

Ledeni med

Ledeni med je prava poslastica koja prilikom konzumacije daje osjećaj hladnoće i osvježenja u ustima. Sadrži čokoladu i nezaobilazan je dodatak na palačinkama, a može se konzumirati i samostalno.

220 grama          25 kn

Sirup borove iglice

Borove iglice sadrže aktivne sastojke koji potiču iskašljavanje čime pospješuje liječenje upale grla i bronhitisa. Napravljen je od tinkture borovih iglica i meda od bagrema, u suradnji s farmaceutima.

250ml                            60 kn

DOMACIMEDANTOLCIC

OPG Tomislav Antolčić
Ulica Seljine brigade 20
10410 Velika Gorica
Mob: 098 98 72 737

WEB
FACEBOOK
INSTAGRAM