Domaći sirupi Zrinka

OPG Zrinka Rupert bavi se proizvodnjom domaćih voćnih sirupa. Svi sirupi napravljeni su od voća koje osobno uzgaja gđa Zrinka, a svaki sirup ima svoja ljekovita svojstva. Naručiti ih možete na mail prirodni.sokovi31@gmail.com, a postoji i mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku.

zrinka domaći sirupi
Sirup od bazginih bobica

Iako smo većinom navikli na bijeli sok od bazginih cvjetova, ovaj sok od bazginih bobica je pravo osvježenje! Odličan je i za neke zdravstvene probleme, te se preporučuje za poboljšanje probave, protiv gripe i anemije, te za imunitet jer su bazgine bobice pune vitamina.
1 l – 40 kn
[su_divider text=”Na vrh”]

zrinka domaći sirupi
Sirup od drenka

Drenak je biljka slična šipku, a od njega se čak prave i lijekovi. Za drenak (poznat i pod nazivima dren i drenjina) se čak veže i ona poznata poslovica ‘biti zdrav k’o dren’ Inače, ove crvene bobice preporučuju se za poboljšanje imuniteta, bolju probavu, liječenje anemije te za bubrežne bolesti.
1 l – 60 kn
200 ml – 20 kn
[su_divider text=”Na vrh”]
zrinka domaći sirupi
Sirup od grožđa Izabela

Specifičan okus grožđa Izabela skriva u sebi puno ljekovitih sastojaka. Preporučuje se čišćenje organizma, čuvanje srca i krvnih žila, sprječavanje upala, poboljšanje metabolizma, za ublažavanje artritisa i astme, poboljšavanje rada bubrega i pluća, za ublažavanje bronhitisa i kašlja te za bolju probavu.
1 l – 35 kn
200 ml – 15 kn
[su_divider text=”Na vrh”]
Sirup od višnje
Sirup od višnje

Ovaj klasični sirup od višnje, okusom i mirisom me podsjeća na djetinjstvo i na bakine sokove, a miris domaćih višanja daje mu posebnu vrijednost. Višnja pomaže u borbi protiv anemije, a preporuča se i za dobar rad mozga, bubrežne smetnje, probavu, nesanicu, prevenciju srčanih bolesti i upalu mokraćnih kanala.
1 l – 35 kn
200 ml – 15 kn
[su_divider text=”Na vrh”]
zrinka-domaci-sirupi_visnja_malina
Sirup od višnje i maline

Sirup od višnje i maline jedan je od mojih favorita. Svaki put kada ga otvorim oduševi me prekrasan miris domaće maline koji odlično upotpunjuje klasičnu višnju. Voće u ovom sirupu dobro je za podizanje imuniteta i za probavu, koristi se protiv nesanice i anemije, hrani i štiti mozak, pomaže u snižavanju temperature i kod ženskih bolesti, a dobro je i za prevenciju srčanih bolesti.
1 l – 40 kn
[su_divider text=”Na vrh”]
sirup od bazginih bobica i aronije
Sirup od bazginih bobica i aronije

Svima dobro poznata aronija, koja je odlična za imunitet, te sadrži antiupalna svojstva, u ovom je sirupu dobila pojačanje bazginih bobica, koje se preporučuju za liječenje oboljelih živaca, multiplu sklerozu, išijas i druge upale živaca, upalu pluća i tuberkulozu, anemiju, reumu, jačanje imuniteta te gripu i prehladu.
Kao i svi ostali Zrinkini sirupi, napravljen je od biljaka koje sama uzgaja, te ne sadrži konzervanse, umjetne boje i aromu.
1 l – 70 kn
[su_divider text=”Na vrh”]
zrinka_domaci_sirup_visnja_ribizl
Voćni sirup od višnje i ribizla

Osim odličnog okusa, ovaj sirup od crvenog voća dobar je i za ublažavanje anemije. Također, višnja se preporuča za dobar rad mozga, bubrežne smetnje, probavu, nesanicu, prevenciju srčanih bolesti i upalu mokraćnih kanala, a ribizl za snažniji imunitet, prevenciju srčanih bolesti, niži krvni tlak, zdravlje kosti i probavu. Ovaj domaći voćni sirup napravljen je od netretiranog voća, te ne sadrži konzervanse, umjetne boje i aromu.
200 ml – 20 kn